CEMflex VB - Limovi za spojeve

CEMproof® CEMflex VB lim je proizvod namijenjen za izolaciju (brtvljenje) radnih spojeva u betonu. Ono što ovaj proizvod čini jedinstvenim je specijalni, patentirani kristalizacijski premaz kojim je lim obostrano obložen. Ekstremna snaga vezivanja kristalizacijskog premaza s betonom omogućuje trajnu i pouzdanu hidroizolaciju radnog spoja.

CEMproof® CEMflex VB je aktivan brtveni lim s međunarodnim patentom.

Način ugradnje

CEMproof® CEMflex VB limovi se ugrađuju vrlo jednostavno. Limovi se postavljaju u središte spoja i pomoću "omega" držača se pričvršćuju za armaturu. Spojevi dva lima se preklapaju 5 cm i spajaju pomoću spajalica. Kod nepravilnih kuteva CEMproof® CEMflex VB limovi se jednostavno mogu savijati u odgovarajući oblik kuta, bez straha da će se premaz oštetiti. CEMproof® CEMflex VB limove je potrebno ugraditi minimalno 3 cm u svježi beton kako bi se postiglo pouzdano brtvljenje. CEMproof® CEMflex VB limove je moguće jednostavno umetnuti u svježi beton i spojiti pomoću spajalica (spoj ploča-zid). CEMproof® CEMflex VB limovi osiguravaju brzu i jednostavnu ugradnju jer nisu ljepljivi i nemaju nikakve folije na sebi koje pri ugradnji treba skidati ili paziti na uprljanje. CEMproof® CEMflex VB limovi se mogu koristiti tijekom cijele godine neovisno o godišnjem dobu ili vremenskim uvjetima, dakle i po kiši, snijegu suncu i dr.

Pakiranje

CEMproof® CEMflex VB limovi na tržište dolaze pakirani u drvenim kutijama od 50 komada x 2m' = 100 m' u jednoj kutiji. Pojedinačni elementi su dimenzije 2 m x 15 cm x 1,25mm.

Područje primjene

  • radni spoj zid-pod kod vode pod pritiskom ili vlage
  • radni spoj u području zid-zid, tlo-tlo, zid-strop
  • spojevi predgotovljenih dijelova: područje zid-pod, kutovi ili predviđena mjesta stvaranja pukotina.
Shematski prikaz ugrađenog lima na spoju horizontalnog i vertikalnog zida. Plava strelica predstavlja prodor vode do samog spoja.Prodor vode je u spoju ploče i zida zaustavljen na limu.
U trenutku kada voda dođe do CEMproof®CEMflex VB lima započinje proces kristalizacije.Premaz koji se nalazi sa obje strane lima osigurava da se kristalizacija odvija u smijeru ulaska vode u beton.
Zahvaljujući procesu kristalizacije zatvara se prodor vode sve do spoja horizontalnog i vertikalnog zida i na taj način dobiva potpunu zaštitu armatura.

Galerija

Radcon logo
Iskustvo u građevinskoj hidroizolaciji od 2004. godine

Naša lokacija

Strojarska cesta 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mail: radcon@radcon-croatia.hr
Tel: +385 1 2441 293

Radno vrijeme

pon - pet:  8 - 16 sati
sub, ned: zatvoreno

Podaci o tvrtci

Radcon Croatia d.o.o.
IBAN: HR8525000091101155140
OIB: 00474084465
Reg. sud: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Dražana Ivanković 
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram