Najbolja preporuka za Radcon i nakon 22 godine!!!

Stamford Grand Hotels&Resorts u Sydneyu je hotel sa pet zvjezdica koji se nalazi u sjevernom djelu Sydneya i smješten je u srcu poslovne zone grada. Hotel je poznat po svojim vrtovima, mirnoj laguni, vodopadima te tropskom vrtu koji je idealno mjesto za organiziranje vjenčanja i raznih događanja.

Stamford Grand je uvijek bio izvor velikog ponosa za tvrtku Radcrete kao i za sve njihove distributere. Razlog tomu je prvenstveno dugovječnost hidroizolacijskog materijala Radcon Formula #7 koji je postavljen prije pune 22 godine.

Ovaj je projekt završen davne 1989 godine, a radi se o 1500 kvadratnih metara umjetnog jezera koje je napravljeno na krovu zgrade namijenjene za parkiranje automobila.

Ovaj projekt ne samo da dokazuje dugovječnost Radcon Formule #7 kao vrhunskog materijala za hidroizolaciju betona, nego također dokazuje i ne-toksičnost Radcon Formule #7 za biljni i životinjski svijet budući da je jezero i danas, kao i prije 22 godine ispunjeno raznim biljnim vrstama i ribama.

Budući da je jezero napravljeno na samom krovu zgrade, ovo je jedinstvena prilika gdje se može hodati ispod samog jezera i provjeriti stanje betona nakon 22 godine postavljanja koji je i danas u vrhunskom stanju.

Glavni arhitekt koji je radio na projektu Stamford Grand, gospodine Peter Rummel je rekao :"Do današnjeg dana nisam upoznat niti sam informiran sa bilo kakvim popravcima ili izmjenama na sustavu za hidroizolaciju koji je rađen sa
Radcon Formulom #7.
Jezero je i danas potpuno vodonepropusno kao i prije 22 godine."

Što može biti veća preporuka za Radcon Formulu #7 od ovog projekta iz davne 1989 godine koji najbolje dokazuje da Radcon Formula #7 kada je jednom nanesena ne gubi na kvaliteti protekom godina nego daje sigurnost i doživotnu hidroizolaciju betona !

Radcon logo
Iskustvo u građevinskoj hidroizolaciji od 2004. godine

Naša lokacija

Strojarska cesta 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mail: radcon@radcon-croatia.hr
Tel: +385 1 2441 293

Radno vrijeme

pon - pet:  8 - 16 sati
sub, ned: zatvoreno

Podaci o tvrtci

Radcon Croatia d.o.o.
IBAN: HR8525000091101155140
OIB: 00474084465
Reg. sud: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Dražana Ivanković 
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram