Green label

Radcon Formula #7® je dobio status "zeleni proizvod" od strane Singapore Environment Council (Singapurskog vijeća za zaštitu okoliša) pod nazivom Green Label, a koji je jedan od najprestižnijih i najcjenjenijih instituta za testiranje i etiketiranje ekološki prihvatljivih proizvoda u regiji.

Green Label je pokrenut 1992. godine od strane Nacionalne agencije za zaštitu okoliša u suradnji sa Ministarstvom za zaštitu okoliša i gospodarenja resursima. Njihovi zajednički ciljevi su bili u moru raznih proizvoda izdvojiti one koji su korisni i prihvatljivi za okoliš od onih koji to nisu.

Radcon Formula #7® je testiran i označen kao proizvod koji ne sadrži VOC-spojeve te je potpuno netoksičan za ljude, životinje i biljke te je za to dobio i odobrenje od instituta u Singapuru kao i u mnogim zemljama diljem svijeta kao što je Australija, Španjolska, Portugal i mnoge druge.

Iako je Radcon Formula #7® tek sada dobio oznaku Greel Label kao ekološki prihvatljiv proizvod, on se već mnogo godina nalazi na "zelenim" projektima diljem svijeta kao što je akvarij sa 40.000 riba te Chijmes u Singapuru koji je napravljen 1997. godine te je i danas u savršeno stanju.

Gospodin Michael Rorke, izvršni direktor tvrtke Radcrete Pacific, glavnog distributera Radcon Formule #7®, je naglasio da iako je Radcon Formula #7® ekološki proizvod, suprotno mnogim očekivanjima, da nije skuplji od ostalih proizvoda za hidroizolaciju koji se nalaze na tržištu. Zapravo, dugoročno gledano je jeftiniji od mnogih proizvoda te ima mnogo dulji životni vjek od većine hidroizolacijskih proizvoda.

Green label

Chijmes, Singapore, je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija u Singapuru a nalazi se u srcu stare jezgre grada.
Sagrađena je davne 1854 godine i služila je kao misijska škola.

U novije vrijeme je prenamjenjena u raj za shoping, ali ne samo za to nego i kao središte mnoštva vrhunskih restorana i barova.

U poslovnoj zgradi Chijames je 3000 m2 zaštićeno sa Radcon Formulom #7®. Radi se o betonskim podijima na djelu kojih su smješteni travnjaci i fontane, kao i brojni barovi, restorani i butici.

Ovaj projekt je realiziran 1997. godine, ali i danas je u savršenom stanju i bez ikakvih nedostatak.

Radcon logo
Iskustvo u građevinskoj hidroizolaciji od 2004. godine

Naša lokacija

Strojarska cesta 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mail: radcon@radcon-croatia.hr
Tel: +385 1 2441 293

Radno vrijeme

pon - pet:  8 - 16 sati
sub, ned: zatvoreno

Podaci o tvrtci

Radcon Croatia d.o.o.
IBAN: HR8525000091101155140
OIB: 00474084465
Reg. sud: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Dražana Ivanković 
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram