Poslovna zgrada PBZ-a, Zagreb

Naziv projekta:
Poslovna zgrada PBZ-a
Godina:
2005
Površina:
1.500

U lipnju 2005. godine je odrađena hidroizolacija ravnog krova na poslovnoj zgradi PBZ banke u Radničkoj ulici u Zagrebu.

Iako se u to vrijeme radilo o potpuno novoj građevini, na ravnom krovu zgrade su se pojavile pukotine koje su propuštale vodu u donje etaže.

Sanaciji se pristupilo u nekoliko faza.

Prva faza je bila zaštiti površinske dijelove na koje nije poželjno da dođe Radcon Formula #7 kao što su staklena fasada i cijevi.

Nakon toga je bilo potrebno površinu betona pripremiti za nanošenje Radcon Formule #7, na način da se površina dobro očisti , da se sa površine betona ukloni cementno mlijeko kao i svi labavi dijelovi, masnoća i ulje koje se eventualno može naći na površini.

Kao ultimativni test koji je pokazao da je Radcon zaista idealan proizvod za ovakve površine, i da je posao urađen do kraja, na cijeloj površini ravnog krova je napravljen "bazen" gdje se nalilo nekoliko centimetara vode. Taj "bazen" je ostavljen nekoliko dana na površini nakon čega se pomno pratilo na donjim etažama zgrade dali je negdje voda ipak doprla, dali i dalje postoje pukotine koje nisu zatvorene.

Test je pokazao besprijekorne rezultate gdje su donje etaže , za razliku od prije, bile u potpunosti suhe i bez propuštajućih pukotina, unatoč nekoliko centimetara vode koja je ležala na ravnom krovu zgrade.

Galerija slika

Radcon logo
Iskustvo u građevinskoj hidroizolaciji od 2004. godine

Naša lokacija

Strojarska cesta 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mail: radcon@radcon-croatia.hr
Tel: +385 1 2441 293

Radno vrijeme

pon - pet:  8 - 16 sati
sub, ned: zatvoreno

Podaci o tvrtci

Radcon Croatia d.o.o.
IBAN: HR8525000091101155140
OIB: 00474084465
Reg. sud: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Dražana Ivanković 
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram