Tehnika d.d., Zagreb

Naziv projekta:
Stambeno poslovna zgrada
Godina:
2012

U prvoj polovici 2012 godine investitor stambeno-poslovne zgrade u Branimirovoj ulici,tvrtka Tehnika d.d.,nam se obratio sa problemom curenja vode kroz postojeće pukotine na stropu podzemne garaže.

Iako se radilo o novosagrađenom objektu, na stropu su se nalazile pukotine koje su bile relativno velike i kroz koje je prodirala voda. Sve to je stvaralo neugordnosti i probleme korisnicima parkirnih mjesta koja se nalaze u garaži, te je stoga bilo važno u potpunosti eliminirati problem.

Izgled pukotine prije sanacije sa Radmyx cementnom kašom.

Radmyx projekti - Tehnika

Sanacija se odvijala u nekoliko koraka:

1.Korak: bilo je potrebno ukloniti sav trusni beton koji se nalazio unutar i oko same pukotine, te prokopati pukotinu do zdrave strukture betona. U ovom slučaju je to bilo do armature.

Radmyx projekti - Tehnika

2.Korak:nakon uklanjanja svih trusnih djelova slijedilo je popunjavanje pukotine sa Radmyx cementnom kašom.

Radmyx projekti - Tehnika

Ovako izgleda pukotina 1-2 dana nakon nanošenja Radmyx cementne kaše. Na površini pukotina se počinju pojavljivati bijeli kristali što je znak da Radmyx radi savršeno i da je kristalizacija unutar pukotine započela sa radom.

Radmyx projekti - Tehnika

Izgled pukotine nakon 30 dana od dana nanošenja Radmyx cementne kaše. Kristalizacija je potpuna i pukotina je trajno zatvorena.

Radmyx projekti - Tehnika

Nakon što je kristalizacija u potpunosti završena, sve što je potrebno je sa površine betona ukloniti sa grubom četkom ostatke bijelog praha tj.kristala. Nakon toga na površinu se mogu postavljati uobičajeni završni slojevi kao što je boja.

Radmyx projekti - Tehnika

 

Radcon logo
Iskustvo u građevinskoj hidroizolaciji od 2004. godine

Naša lokacija

Strojarska cesta 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Mail: radcon@radcon-croatia.hr
Tel: +385 1 2441 293

Radno vrijeme

pon - pet:  8 - 16 sati
sub, ned: zatvoreno

Podaci o tvrtci

Radcon Croatia d.o.o.
IBAN: HR8525000091101155140
OIB: 00474084465
Reg. sud: Trgovački sud u Zagrebu
Članovi uprave: Dražana Ivanković 
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram